Als vaste klant geniet u nog meer
Met een Gall & Gall kaart heeft u echt een streepje voor. Daarmee krijgt u namelijk 10% directe kassakortingop bijna al u wijnaankopen en whiskyaankopen*. Extra hoge korting op onze wijn van de Maand.

Exclusief genieten & genieten
Als u een Gall & Gall kaart heeft, krijgt u maandelijks het Gall & Gall nieuws toegestuurd, over wijnen uit de hele wereld die de wijninkopers voor u selecteren. Tevens krijgt u van ons regelmatig informatie over proeverijen e.d.

Interesse?
Wilt u ook genieten van de voordelen die de Gall & Gall kaart biedt? Vul dan het inschrijfformulier in (verkrijgbaar in onze winkels. Voor 10 euro per jaar bent u verzekerd van kortingen en mooie aanbiedingen. Een bedrag dat u snel terugverdient. U profiteer meteen van de voordelen van de Gall & Gall kaart, want u krijgt hem direct mee naar huis. Genieten dus!

Alle Voordelen op een rijtje 

  • 10% korting op uw wijnaankopen*
  • 10% korting op alle bubbles*
  • 10% korting op uw whiskyaankopen*
  • 10% extra korting op wijn van de maand.
  • Hoge korting op een speciaal samengesteld Wijn Proefpakket met wisselende thema’s iedere maand
  • Elke maand Gall & Gall nieuws met exclusieve aanbiedingen en speciale activiteiten zoals proeverijen in ons maandmagazine proef
  • Verrassende kortingscoupons en andere extra’s

* Niet in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen en niet op versterkte wijnen zoals port en sherry.

Algemene voorwaarden
De persoonsgegevens die je via het inschrijfformulier aan ons opgeeft, worden opgenomen in het bestand van Gall & Gall. Dit bestand is gemeld bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens, voorheen Registratiekamer, te Den Haag). Gall & Gall zal persoonsgegegevens 100% vertrouwelijk behandelen en uitsluitend gebruiken om de voordelen te bieden die aan de Gall & Gall kaart verbonden zijn. Met het invullen van jouw e-mailadres geef je Gall & Gall automatisch toestemming daar informatie naartoe te sturen.

Bij (een vermoeden van) fraude of misbruik heeft Gall & Gall het recht om de voordelen die aan het gebruik van de klantenkaart verbonden zijn, niet te verstrekken. Indien deze algemene voorwaarden veranderen, verklaar je door het (voortgezette) gebruik van de Gall & Gall klantenkaart akkoord met deze aangepaste algemene voorwaarden.