In September 1999 besloten wij, Rene en Lies Olden, de Gall & Gall slijterij in het winkelcentrum Sterrenhof in Spijkenisse over te nemen. Rene werkte al diverse jaren als slijter in Spijkenisse, voor het eerst op het Noordeinde bij slijterij FT drankenservice, deze gezellige zaak verhuisde later naar het nieuw gebouwde centrum van Spijkenisse in de Stadhuispassage.

Na deze periode ging Rene werken in Oud Beijerland, waar hij drie jaar werkte. Vervolgens is hij verhuisd als filiaalmanager naar Gall&Gall Waterland (Spijkenisse). Hier werkte hij 2 jaar tot hij kon ruilen met de filiaalmanager van het filiaal in de Stadhuispassage om daar filiaalmanager te worden.

Rene met Petra op Plateau
Lies, tijdens (her)opening filiaal Sterrenhof

Na 22 jaren ervaring te hebben opgedaan in wijnen en dranken, wilden we wel eens op eigen benen gaan staan. Het starten van een eigen zaak op het Sterrenhof vonden wij dan ook een mooie uitdaging, die we graag aan wilden gaan. In 2011 besloten we, om de toen te koop aangeboden winkel op ‘t Plateau, er bij te gaan doen.

Lies op het Sterrenhof met Ellen en Rick en Rene met Petra en Jose op het Plateau Het is dan ook heerlijk om klanten een goed advies te geven aan de hand van de welbekende Gall & Gall Formule, die staat voor service en kwaliteit.

U kunt natuurlijk altijd binnenlopen in onze winkel voor een persoonlijk advies. Mocht u speciale wensen hebben, dan horen wij dit graag. Wij zullen ons uiterste best doen om hieraan tegemoet te komen.

Wij wensen u een fijne tijd op onze website en hopen u graag eens terug te zien in één van onze winkels.

Rene, Lies en Rick Olden